Voor elke gelegenheid

Een afscheidsreceptie, vergadering, bedrijfspresentatie, personeelsfeest of gewoon een gezellige borrel? Bij ons kunt u rekenen op een totale verzorging van uw gelegenheid.

Personeelsfeest

Een spraakmakende feestavond of een origineel themafeest voor uw relaties of medewerkers? Een ruime dansvloer met professioneel licht en geluid staan garant voor een daverend feest. Op basis van uw wensen en ideeën verzorgen wij voor u een bedrijfsfeest op maat. Er zijn verschillende invullingen van onze arrangementen mogelijk.

  • Arrangementen

Jubilarissen of afscheidsreceptie

Een afscheidsreceptie in kleine kring of een grootschalige jubileumreceptie? Borrelen met een borrelgarnituur tot een diner in buffetvorm na afloop. Wij bieden voor iedere receptie een passende invulling.

  • Receptie
  • Diner & buffet

Vergaderen

Wij beschikken over twee zalen van diverse afmetingen. De grote en kleine zaal kunnen gekoppeld worden zodat de capaciteit vergroot wordt. Deze flexibele ruimte kan door de verschuifbare wand aangepast worden op de grootte van het gezelschap. De capaciteit van de zalen varieert van 8 tot 250 personen, van vergaderopstellingen tot een theatermodel. Bovendien kan men beschikken over een draadloze internetaansluiting en diverse (audio)visuele apparatuur. Kijk ook naar onze speciale pagina over vergaderen.