‘De mooiste zaal van de hele regio’

“We krijgen vaak te horen dat we een van de mooiste zalen uit de regio hebben”, vertelt Tonnie van Es trots. Samen met zijn vriendin Everista runt hij café/zaal ’t Tramstation aan het Raadhuisplein in Nistelrode. Naast de nieuwe flexibele zaal beschikt het pand ook over aparte vergaderruimte en een gezellig oud bruin café.
Voormalig café-zaal D’n Hoan vroeg om uitbreiding en Tonnie en Everista namen ‘t Tramstation over. “De oude zaal was duidelijk aan vernieuwing toe”, vertelt Everista. De indeling was inefficiënt en weinig flexibel waardoor er relatief weinig mensen in konden. In samenwerking met de eigenaar van het pand is besloten om een nieuwe zaal te bouwen. Het eindresultaat mag er wezen, het ziet er prachtig uit. “De zaal is voorzien van alle moderne gemakken”, vertelt Tonnie. “Naast een volledige klimaatbeheersing beschikt de zaal over twee grote beamers en een scherm van zes meter groot. Met de verschillende typen verlichting in de zaal kent iedere gelegenheid zijn eigen sfeer.” De capaciteit is nu verhoogd naar circa 400 personen staand of 200 zitplaatsen. De zaal kan opgedeeld worden door een geluidsdichte wand, zodat er twee kleinere gelegenheden tegelijkertijd plaats kunnen vinden.

Bruin café

Naast de zaal hebben Tonnie en Everista een gezellig bruin café. Een groot terras en gratis parkeergelegenheid maken de opties tot ideaal.

Heeft u na het zien van deze foto’s of onze bedrijfsfilm interesse gekregen?
Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar voor u met een passend advies.

Bedrijfsvideo ‘t Tramstation Nistelrode

Foto impressie ‘t Tramstation Nistelrode