Vergaderen bij ‘t Tramstation

‘t Tramstation beschikt over een variëteit aan zalen geschikt voor vergaderingen, workshops, trainingen en presentaties. De capaciteit van de vergaderzalen varieert van 4 tot 110 personen. Vergaderopstellingen op maat voor kleinere groepjes zijn perfect realiseerbaar.

Alle faciliteiten die nodig zijn om een vergadering, presentatie, informatie middag/avond, brainstormsessie of cursus goed te laten verlopen zijn aanwezig. Bijkomend voordeel is dat er gedurende de dag gebruik gemaakt kan worden van diverse andere ruimtes in het pand.Indien tijdens de meeting in aparte groepjes gewerkt moet worden, is dat geen enkel probleem.

De zaal heeft een eigen bar, LCD projector, internet, geluidsinstallatie, white-board & flip-over. Uiteraard kunnen wij in overleg rekening houden met specifieke voorkeuren en wensen en maken wij graag een offerte op maat.

Voor specifieke informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bij het samenstellen van een programma op maat staan wij u graag met advies terzijde.

‘t Tramstation is slechts enkele minuten verwijderd van de verbinding tussen Eindhoven en Arnhem (A50).

U kunt gratis parkeren in de omgeving van ‘t Tramstation. Verlaat uw vertrouwde omgeving en kom tot nieuwe inzichten in een verfrissende en originele locatie.